Пошук
Розклад
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Ранній старт будівельного сезону пройшов з розмахом. Будівельно-інтер'єрна виставка KyivBuild 2020 зібрала за час проведення більше 6400 відвідувачів, які бажали дізнатися про новинки, відвідати різні майстер-класи і, звичайно, познайомитися з брендом Kolorit та його продукцією.

Майстер-клас від імені компанії проводив керівник відділу розвитку та розробок Владислав Дорош. Спеціаліст розкрив декілька секретів і лайфхаків щодо правильного підбору матеріалів і на прикладі непростого завдання по фарбуваню стель показав, як ці рекомендації допомагають домогтися справді відмінної якості фарбування.

Потім спільно з професіоналами Ліги Майстрів він відповідав на питання по темі майстер-класу. Будь-який бажаючий міг отримати відповіді технолога на питання, що цікавлять, і отримати консультацію по продуктах. Як результат - кожен, хто відвідав стенд компанії Kolorit, міг впевнено відрізнити гарний продукт від поганого, знав, на що звертати увагу при читанні етикеток і не губитися при виборі якісного продукту. Але розкриття секретів цим не обмежилося.

Прямо біля стенду Kolorit відвідувачі на власні очі побачили лабораторний процес виготовлення емалі. Це привернуло велику увагу учасників виставки, люди з цікавістю спостерігали, як представник нашої лабораторії в режимі реального часу створював емаль, розповідаючи, що входить до її складу.

фото 1/7
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

Також відбувся спільний з Лігою Майстрів конкурс в соціальних мережах. Майже 200 осіб взяли участь в цьому захоплюючому змаганні, перевіряючи рівень своїх знань і відповідаючи на профільні питання.

Виставка пройшла дуже плідно. За три дні майстри отримали нові знання і якісно прокачали свої навички, а ще більше число споживачів познайомилися з брендом Kolorit і якістю нашої продукції.

Дякуємо за візит усім учасників цієї безумовно барвистої події, що запам'ятовується і бажаємо успіхів у кожній з ваших справ!

Стікер-тести