Пошук
Розклад
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Бренд Kolorit спільно зі студією дизайну Makhno розробили авторську палітру кольорів «Ukraine. Home». Це 40 кольорів, що найчастіше використовувалися у побуті українців з давніх часів та стали уособленням нового українського дому. Ці кольори є одночасно традиційними та трендовими, тому стають актуальним доповненням сучасного українського інтер'єру.

Вісім сетів — вісім настроїв

Кольори завжди мали велике значення в українській традиційній побутовій культурі.

У кожному кольорі наші предки бачили сакральне значення та символізм:

- світло-коричневий асоціювався із землею;

- жовтий — із сонцем;

- зелений означав ліс;

- синій був символом неба й води;

- помаранчевий став знаком врожаю та хліба.

Саме ці кольори відрізняють традиційний український інтер'єр та визначають його характер. А дизайнери студії Makhno і бренду Kolorit взяли їх за основу та створили вісім колірних сетів, в кожному з яких п'ять відтінків, що ідеально поєднуються один з одним. Кожен сет являє собою гармонійний ансамбль з кольорів та дозволяє створити цілісний сучасний дизайн з українським колоритом.

Світанковий, Медовий, Вечірній, Терпкий, Опівнічний, Журавлиний, Яблуневий, Серпневий — саме так називаються авторські сети в палітрі «Ukraine. Home».

Місія «Ukraine. Home»

Проєкт стартував з метою збереження українських колірних традицій й розкриття їх краси у сучасних дизайн-проектах. Це не просто данина звичаям, а допомога українцям у самовизначенні як нації. Адже без поваги до коріння та цінностей, що закладені предками, неможливе майбутнє країни.

Як говорить засновник студії Makhno Сергій Махно: «Українська палітра інтер’єрних фарб —Як говорить засновник студії Makhno Сергій Махно: «Українська палітра інтер'єрних фарб — це частина нашого великого шляху, який триватиме роки, а може й цілі життя. Шлях пошуку українського дому. Який він? Що постає у вашій уяві, коли ви чуєте про український дім?

Палітра «Ukraine. Home» від бренду Kolorit

Що таке нова палітра кольорів для сучасного українського дому? Це:

- готове рішення для дизайн-проєкту — достатньо лише вибрати відповідний сет;

- допомога у створенні унікального інтер'єру з українським характером, автентичного та сучасного;

- відповідь на питання: «Що з чим поєднувати?», адже кожен сет являє собою ідеальне поєднання відтінків;

- можливість створити у вас вдома інтер'єр, запропонований кращою українською студією дизайну.

Фарби Kolorit ідеально підходять для реалізації ідеї, закладеної в нову палітру кольорів «Ukraine. Home ». Ось що про них говорить директор компанії Ігор Женевський:

«У питанні якості ми поводимося по-українськи вперто і наполегливо. А наші фарби демонструють стійкість і надійність. Це те, що відрізняє нашу націю у великому світі, а фарби Kolorit у великому світі фарб.

Ми — творчий народ. І до кожної справи підходимо з душею і прагненням створювати краще. Новітні технології допомагають нашій компанії виробляти фарби бездоганної якості. А увагу до споживача дозволяє втілювати їх побажання і створювати житло мрії.

Завдяки новим рішенням, зокрема авторській палітрі, ремонт полегшується і прискорюється, а мрія стає ближче».

Про студію Makhno

Палітра «Ukraine. Home» — результат спільної роботи Kolorit та студії українського дизайну, архітектури та кераміки Makhno, яка вже 18 років створює унікальні проєкти про українські традиції, світові тенденції, сили природи й талант людини.

Студія Makhno є лауреатом престижних міжнародних нагород, серед яких Red Dot Design Award, The International Property Awards, The Architecture MasterPrize, IDA Awards та інші.

Kolorit змінює культуру споживання дизайн-проєктів та ставлення до поняття українського дому у світі. Ми хочемо, щоб «Made in Ukraine» звучало гордо й викликало бажання отримати це: чи фарбу, чи інтер'єр загалом. Палітрою «Ukraine. Home» ми підтримуємо інтерес до України, підвищуємо цінність українського дизайну, підкреслюємо унікальність українського дому та вводимо моду на українське в усьому світі та у себе вдома зокрема.

Стікер-тести