Пошук
Розклад
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Бренд Kolorit постійно вдосконалюється і прагне зробити процес використання продуктів зручнішим, а також захистити своїх споживачів від підробки. Виходячи з принципу надійності, при упаковці нашої продукції ми використовуємо упаковку провідного виробника тари - шведської компанії Emballator Lagan Plast, що була заснована в 1965 році.

фото 1/7
foto
foto
foto

Зручне та безпечне транспортування

1. Підвищена щільність стінок відра сприяє високій функціональності упаковки, відро не деформується при транспортуванні і зберіганні, а також відмінно переносить перемішування у всіх типах змішувачів і шейкерів.

2. Удосконалена форма кришки. Форма кришки і дна відра має спеціальні елементи, що дозволяють зафіксувати відра одне на одному, ніби елементи пазла. Це збільшує стійкість відер в палетах і відповідно підвищує надійність при транспортуванні.

Захист від несанкціонованого відкривання банки

1. Замок, що запобігає несанкціонованому розкриттю банки. Конструкція замків не дозволяє розкрити відро без порушення цілісності пломб, що захищає продукт від підробок. На кришці є 2 замки, розташованих один навпроти одного, що забезпечує легкість відкриття відра без зусиль і додаткового інструменту.

2. Щоб затонувати фарбу, більше не потрібно розкривати пломбу на відрі. Комбінована кришка з металу й пластика дозволяє заливати пігмент крізь отвір, зроблений в металевій частині. Це оберігає наш продукт від підробок, а споживача - від фальсифікату.

3. Крім цього, форма кришки зменшує ризик «забивання» під неї пігменту під час колорування, що сприяє підвищенню точності попадання в колір.

Захист етикеток від підробок

При друці етикетки використовуються спеціальні формули кольорів Pantone і високоякісний папір, які складно підробити. Всі назви продуктів TM Kolorit основної лінійки запатентовані.

Ми все продумали до дрібниць! Купуйте якісну і оригінальну продукцію!

* Даний опис упаковки актуальний для 9-ти літрової продукції TM Kolorit Family, Legenda, Idol, Dynasty, History.

Стікер-тести